sábado, 14 de febrero de 2009

CATA ¡¡¡PERDIDA EN BARCELONA !!! VISTA POR ULTIMA VEZ EN LA ZONA DE BALMES-PÀDUA. ¡ AYUDA PARA ENCONTRARLA !




Hola a tots i a totes,

us escrivim perquè hem perdut la Cata, la gossa amb la que convivim. Aquest dilluns 9 a la tarda es va espantar amb un cotxe que va atropellar un altre gos i va fugir. L'últim punt on la vàrem veure va ser la zona de Balmes-Pàdua, a Barcelona. Si us plau, reenvieu aquest missatge als vostres contactes per a que tinguin present com és i, si algú la veu, pot provar de cridar-la. És molt bona, l'únic que pot passar és que no s'apropi perquè segurament estarà espantada. Si l'agafeu o la veieu, podeu trucar-nos al 637.258.489 (Jordi) o al 615.59.99.07 (Eva). També podeu trucar la Guàrdia Urbana que ja està avisada o portar-la a un veterinari que s'encarregui de mirar-li el xip.

Com veieu a les fotos, la Cata és negre amb el morro, les potes i la panxa de color marró clar. Té 7 anys aproximadament, pesa 30 kg, i no és de raça. Porta un collar negre amb puntets platejats i segur que està molt espantada.

Adjuntem un cartell que estem enganxant per diferents barris, per si el poguessiu enganxar al vostre espai i/o fer-ne còpies per a enganxar per la vostra zona.

També hem fet un blog on anirem penjant fotos per si podeu fer-ne difusió: cata.bloc.cat

Gràcies de tot cor!

Eva i Jordi


Breve Traduccion para l@s que no entiendan catalán:

Cata se ha perdido en Barcelona.

Se asustó al ser atropellado otro perro y salió corriendo.

La ultima pista de ella esta en la zona de Balmes-Padua.

Cata tiene unos 7 años y pesa 30 kgs. Es mestiza de color negro con las patas el morro y la pancha de color marrón clarito. lleva un collar negro con puntitos plateados y seguramente estará muy asustada.

La familia ha hecho un Blog (no puedo poner el enlace porque no funciona) para poner muchas fotos de ella y poder ponerles al dia de cualquier pista.

Telefonos de contacto:

637 258 489 (Jordi)

615 599 907 (Eva)

Tanbien se puede avisar a la Guardia Urbana o llevar a Cata a un veterinari@ que le leera el chip y se pondrá en contacto con su familia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por dejar tu huella . Cuando escribas tu comentario se respetuos@ con l@s demás,la libertad propìa termina donde comienza la del/la otr@. Ayudanos a seguir siendo un blog libre.